Månedens åndelige mål.
Lese talene fra siste Generalkonferanse. Liahona kom jo ikke før i begynnelsen av juni, men jeg har vi har begynt å lese de nå. Det er så fint å sitte i ro å mak og virkelig “smake” på innholdet. Noe husker jeg jo i fra generalkonferansen, men mye er glemt.

Månedens mål for fremtidsrettet livsførsel.
Jeg tenker under hver nadverd på hva jeg burde gjøre bedre og “ofre” for Herren denne uken – han har jo gitt/ofret så mye til meg. Da er det den tingen som jeg tenker ført på som jeg vanligvis må gjøre noe med.

Mål for fysiks helse.
Ja for meg så er det det første jeg tenker på er spis sunnere og tren mer. Det har jeg virkelig begynt med nå. Det føles bedre for kroppen min og jeg føler meg klarere i hodet.

Hjemmelagermål.
Næringsrikt pålegg – da valgte vi leverpostei og makrell i tomat. Det liker de fleste her hjemme slik at dette får vi rotert. Vi var så heldig at dette var på tilbud også den uken jeg handlet.
Blog ImageSom du ser så kjøpte jeg inn et par bokser med Nugatti og peanøttsmør også. Dette er for et mer fullstendig lager. Her kjøpte jeg kaviar også.

Min “allroundsåpe” er sunlightsåpe. Den kjøpte jeg 12 stk av på Meny og et par flasker grønnsåpe (uten lukt). Disse såpene kan brukes til all slags vasking. Hår kropp, klær og oppvask. Min mor mors familie gjorde det da hun var liten. Man kan også lage flytende såpe ved å varme opp Sunlightsåpen med vann til den smelter. Så heller jeg dette på tumme pumpeflasker. Da har jeg flytende håndsåpe
Blog Image

I en fryser i kjelleren har vi en skuff for pålegg. Denne måneden kjøpte jeg kylling/kalkunpålegg. Fra før av har jeg servelat og skinke. Alt dette er fra utvidet eller fullstendig lager.
Blog Image
Fettsyrer/tran.Har dessverre ikke bildet av det.