Månedens åndelige mål
Jeg har brukt prestedømmet mye i august. Jeg har donert en nyre til min lillebror, og det har vært godt at Mannen har prestedømmet. Jeg har fått velsignelser som er til trøst, fred og glede. Hjemme hos oss har vi en fin gammel stol. I den sitter nesten alle som skal ha en velsignelse. Flere har blitt beskikket i den også. Derfor kalles den “The holy chair”
Blog Image
Hjemmelagermål
Kornkvern hadde jeg fra før av. En skikkelig håndreven steinkvern (dvs at det er en stein inni kvernen som maler kornet – ekspertene påstår at dette er den beste måten å male korn på ). Denne kvernen skjøpte jeg gjnnom et prosjekt som prestedømmet hadde i Oslo menighet for 10-15 år siden. Da samlet de inn mange bestillinger og da vi hadde betalt fikk vi kvernen. Slikt skulle man ha flere ganger i forskjellige menigheter. Nednfor er den håndrevne kvernen.
Blog ImageÅ kun ha en håndreven kvern er ikke tidsbesparende (mildt sagt) hvis man skal rotere kornet man har. Så jeg har også en elektrisk kornkvern. Inni denne er det også en stein som maler kornet. Disse er ganske dyre, men hvis dere reiser til Tyskland (sikkert andre land også) så er de litt billigere. Her er en link til en side hvor man kan kjøpe kverner. Kjøp av kornkvern.
Nedenfor er vår Helios kornkvern som jeg fikk tak i på loppemarked for 250 kr.
Blog ImageBær og syltetøy. Vanligvis bruker jeg å kjøpe/plukke bær i høysesongen, men denne gangen var jeg ikke hjemme (lang deilig ferie med Mannen). Da fryser jeg ned og noe sylter jeg (mer eksakt frysetørrer med Certo). Denne gangen kjøpte jeg det syltetøyet vi bruker mest av for å rotere det på lageret vårt.

Blog ImageHonning har jeg bestilt av en bonde i Sverige, men den har jeg ikke fått ennå.

Vennrensepiller har jeg kjøpt to pakker Micropure på apoteket. De hadde det ikke inne men bestilte det til meg. 189 kr. for 100 piller – 1 pille pr. 1 liter vann.
Blog Image

Fremtidsrettet livsførsel
Jeg har et mål om å få en ny ferdighet, men denne gangen ønsker jeg å ha det for meg selv:-)

Fysisk helse
Ja jeg har ikke fått trene på 1 måned pga av operasjonen, men jeg har gått noen turer. Jeg gleder meg veldig til å trenge igjen.