Månedens åndelige mål
Her skulle vi forberede navn fra familen slik at vi kunne gå i tempelet og gjøre arbeid for dem. Akkurat dette var ikke noe stort problem siden jeg har PC full av ferdige navn. Genealogi har vært min hobby siden jeg var 12 år og selv om jeg har forsket mye, så tar det lengere tid å få utført navnene i tempelet. Spesielt for menn. Men Husets Sønn var klar for dyst og gjorde stedfortredende dåp i tempelet. Mannen og jeg gikk også sesjoner. Dette er et så taknemlig “arbeid” å få utføre. Det var fint å ha tempeluke – særlig barna trivdes på Østnora Camping (selv om vi sov på gjestehjemmet)

Her er vi utenfor gjestehjemmet den dagen vi reiser hjem.
Blog ImagePå hjemmoverturen kunne vi har kjøpt en del kjøttvarer som vi ofte bruker, men vi valgte å la være siden vi skulle rett på ny ferie.

Hjemmelagermål
Hel hvete er noe jeg har masse av fordi Mor kjøpte dette inn for over 30 år siden. Hun har siden gitt nesten alt til meg. Denne hveten er like bra i dag, og det er den jeg kverner og blander med annet mel som jeg lager bl.a brød av. Denne hveten står i tønner og MOR påstår at dette vill holde i mange år ennå fordi hun leste en artikkel om at de fant korn i tønner fra Det Gamle Egypten som fremdeles ikke var så ille dvs ca 2000 år gammelt. Nå planlegger ikke jeg å ha dette kornet så lenge.

Blog Image
Vitaminer for 3 måneder er kjøpt inn
Blog ImageUrtete hadde vi en del av , men vi kjøpte noe nytt også. Dette er bra å ha pga at selv om lagret vann ikke er dårlig, så kan det noen ganger smake anderledes.
Blog ImageKjøtt og fisk har jeg fylt fryseren med fra diverse tilbud i butikkene. Før så fisket vi om sommeren, Bestefar filiterte og pakket ned i porsjonspakninger som vi tok opp hele vinteren. Bestefar lever ikke på jorden lengere og jeg er ikke flink til å filitere. Dette er noe jeg må lære meg.

Blog Image
Mål i fremtidsrettet livsførsel
72-timers nødsekk.
Dette er noe vi har hatt i mange år i vår familie. Helt siden vi hadde et husmoryrkemøte i Hekkveien med Norunn Klettum. Hun hadde utarbeidet et veldig bra opplegg som jeg har tatt utgangspunkt i siden. Her er link til 72-timer nødsekk.
Blog ImageHer ligger min, Husets Sønn og Mannens nødsekk klar.

Fysisk helse.
Huset Sønn har spilt mye fotball, volleyball og badmington utr i sommer. Mannen har spilt fortball. Jeg har ikke gjort noen av delene, men jeg trente 4 dager i uken på helsestudio. Mest i sal og med yoga. Jeg ble i så god form og dette gjorde jeg bevisst fordi jeg visste jeg skulle gjennom en tøff operasjon til høsten. Men før det så dro vi på 4 ukers ferie til USA hvor vi beøkte kirkehistoriske steder. Det var den mest åndelige ferien jeg har hatt. Etter påtrykk fra venner og kjente så laget vi en blogg om ferien. Her er linken til denne.