Septembermål
Basislager: Ris
Ris har vi så mye igjen fra i fjor at vi trengte ikke kjøpe noe særlig mer. Selv om vi bruker kun ris av matvarelageret så gikk det bare en 8 kg i fjor. Så vi har fremdeles 40 kg ris.
Blog ImageUtvidet lager: Toalettpapir, smertestillende/febernedsettende, lommelykt. ekstra batteri for lommelykt, tomatpurre, buljonpulver/terninger (fisk, kylling, kjøtt eller grønnsakssmak)

Toalettrulllageret vårt. Jeg har funnet ut at Rema 100 har de billigste toalettrullene. De er hardt rullet sammen og har best pris. Her er et halvt års lager med toalettruller.
Blog ImageFebernedsettende/smertestillende
Det er jo ulovlig å kjøpe mer en to pakker i gangen, så da vi kjøpte et tre måneders lager i fjor og i år så gikk vi flere ganger. Nå er det jo ikke slik at vi bruker dette så mye. Det er jo kun når vi trenger det og det er heldigvis ikke så ofte. Da henter vi det i fra medisinskapet, og kjøper inn ny som vi putter i medisinskapet. Her er et halvt års forburk – eller vi greier ikke en gang å bruke det opp på et år. Men trygt å ha.
Blog Image
Lommelykt og batterier har vi ikke kjøpt mer av ennå. Trenger nok en lommelykt til, men jeg er bevisst på å kjøpe kvalitet. det holder lengere og bedre. Vi kunne nok trengt å ha en i hver etg. Det er noe vi kan ønske oss til jul.

Tomatpurre og buljong – har man dette, ris og vann kan man og noen proteiner (bønner, kjøtt, soja) å puttet i dette, så har man en velsmakende og sunt måltid. Så dette er et must i matvarelageret. Jeg bruker ogs buljong i pulverform som smakstilstning i sojagranulatene. Da smaker det nesten som et kjøttprodukt.

Blog ImageJa det var septembermåned – et halvt års lager med disse produkten i kjelleren. God følelse.