Ja nå startet vi på nytt igjen. Jeg har ikke fått lagt ut noe på bloggen på en stund, men det er fordi jeg husket plutselig ikke passordet – så jeg lagde meg et nytt passord.

I alle fall, nå satser vi på å få et 6 måneders beredskapslager. Vi greide jo tre måneder sist år og nå prøver vi på et6 måneders fullt lager.
Det jeg ser blir utfordringen er å få rotert dette lageret. Selv om vi har kun ting vi liker å spise, så er det mye mer lettvint å kjøpe brød enn å lage det. Bønner og Linser er fremdeles ikke så populært i maten og det er også vanskelig å rrotere. Jeg har snakker om Mannen med dette og vi har bestemt oss til å bli flinkere.

Dette er noen av de tingene vi har begynt med eller vil begynne med.

Mannen vil lære seg å bruke brødbakermaskinen.
Jeg vill lage mer brød.
Vi vil spise en bønne/linserett minst 2 ganger i måneden.
Vi vil spise en hermetikkboksmiddag i måneden

Når det gjelder månedsmålene så vil jeg i denne bloggen dette året mest fokusere på hjemmelagermålene, men noen ganger de andre målene for denne måneden. Jeg bruker de samme målene som i fjor – fordi da bygger vi nå på det 3-månedslageret vi allerede har.

Målene finnes på velferdshjemmesiden.