Det er lenge siden jeg har skrevet inn her, men vi har greid å fullføre målene. Vi mangler litt på januarmålet, fordi vi skal handle det i Sverige og det vil vi ikke gjøre før i slutten av februar. Men da kommer både januar og februarmålet på denne bloggen.

Dette året følger vi bare hjemmelager/beredskapsmålene – se MÅL FOR ET ÅR.

Grovsalt for et halvt år for oss skal være 18 kg. Dette er viktig å ha fordi man kan salte ned maten hvis strømmen går. Det er en måte å oppbevare mat på i lengere tid som var veldig vanlig før i tiden. Jeg husker faktisk at bestefar hadde et hvitt plastikk -kar med lokk på som han saltet fisk i.

Vi har nå ca 20 kg salt. Litt rotete, men det er der:-)

Fyrstikker skal har vi nå 60 esker av som er et halvt års mål.

Rosiner, svisker og annen tørket frukt, kakaopulver og Maizenemel er også i havn.

Vi har litt lite tørket frukt fordi jeg fikk ikke helt rotert den jeg kjøpte i fjor. Men nå skal vi lage frokostblandinger hvor vi skal ha havregryn, nøtter, rosiner og annet tørket frukt i. Så da får vi rotert den. Jeg må bare kjøpe inn litt mer her. Jeg vil legge ut hvordan jeg lager forkostblandingene. Bak det som synes her er flere kakaobokser og Maizenabokser. Så desember er i boks også. Deilig følelse.